Dierenarts voor kleine huisdieren
Papendriesweg 1
3150 Tildonk
T: 0475/86 49 39
Covid 19-maatregel: Voorlopig werk ik enkel op afspraak. Boek je afspraak hier online.

Zowel voeding, medicatie als verzorgingsproducten kunnen steeds vrij opgehaald worden tijdens de vrije consultatie-uren of na afspraak.

Bestellen kan steeds in de praktijk of telefonisch: 0475/86.49.39

Ik beschik over een stock medische- en onderhoudsvoeding, medicatie, vlooien- en ontwormingsproducten. Alle andere producten kunnen besteld worden en worden minimaal twee maal per week geleverd.

Onderhoudsvoeding

Ik werk hoofdzakelijk met het onderhoudsgamma van Hill’s vetessentials. Zij bieden een kwalitatief hoogstaand gamma aan een scherpe prijs. Voor honden heeft u de keuze uit een mini-, adult- en adult large breedversie (>25kg). En dit uiteraard in een puppy- , adult- of seniorvoeding. Ook bij de kattenvoeding heeft u keuze tussen een kitten, young adult of seniorvoeding (>7j).

Het is een volledige voeding met speciale aandacht voor gewrichten, vacht, tanden, gewicht en maagdarmstelsel, aangepast aan de leeftijdsgebonden noden van uw huisdier. Deze voeding heb ik normaal steeds op voorraad of kan ik zeer snel bestellen.

Krijgt uw hond of kat reeds voeding van een ander merk? De volgende merken kunnen eveneens probleemloos besteld worden:

Medische voeding

Voor sommige aandoeningen kan een medische voeding een ondersteuning zijn bij uw huisdier zijn/ haar behandeling. In vele gevallen kan dit zelfs levensreddend of –verlengend zijn.

Ook voor gewichtsverlies zijn er verschillende keuzes voor handen. Op deze manier kan uw huisdier , onder begeleiding, terug fit worden. En dit zonder honger te lijden. Het wegen van uw huisdier is steeds gratis.

Ik heb steeds een voorraad van de meeste medische diëten in de praktijk. Maar alle andere diëten en merken kunnen steeds snel besteld worden.